BankrollMob - Regjistrimi hap pas hapi


Texas Hold em Poker

Procesi i regjistrimit Sponsor BankrollMob nuk ndryshon për disa vjet për të përfituar nga një bonus të holla dhe të luajnë pa rrezikun e procesit të regjistrimit është kryer në një mënyrë të ngjashme si PokerStrategy ose Yourpokercash. Ju krijoni një BankrollMob llogari, verifikoni mail adresën e tyre, zgjedhin udhëtimin tuaj pa pagesë për një nga palët si Titan, PKR Poker, Fituesi, Partinë, gjithë shpejtësinë e plotë, PokerStars apo kazino online, baste sportive, ju siguroj të dhënat tuaja personale dhe në faqen e Titan, Albaner , Winner, parti ose një kazino online ju keni zgjedhur. Ju jeni duke pritur për të holla! Shumë e lehtë!

1. Klikoni mbi flamurin e mësipërm, ju do të merren në faqen e internetit me një bonus të lirë për lojtarë të ri. Ju do të ridrejtuar tek faqja e gjuhën angleze, ju nuk mund të ndryshojë gjuhën e faqes BankrollMob. Kliko në butonin e gjelbër e shënuar me të kuqe.


Bankrollmob-step1

2. Shkruani adresën tuaj e emri, e-mail, përsëri të e-mail adresën dhe kodin e imazhit dhe klikoni në butonin e gjelbër "Continue".

Bankrollmob-step2

3. Herën e dytë, shkruani emrin tuaj, adresën email, gjinore, datën e lindjes, rrugët e qëndrimit, qytet dhe qytetit kodin dhe zgjidhni nga lista e shtetit. Futni një emër për BankrollMob tuaja llogari fjalëkalim dy herë dhe klikoni butonin e gjelbër "Continue" .

Bankrollmob-step3

4. Urime, llogaria juaj është krijuar BankrollMob, tani shkojnë për të kontrolluar kuti postare. Nëse ju nuk merrni një mesazh nga një klik BankrollMob "kliko këtu" për të marrë kodin e aktivizimit.

Bankrollmob-step4

5. Merre lajmet në kutinë tuaj postare, kontrolloni dosjen tuaj spam-eve.Mesazhi do të përmbajë një lidhje të klikoni mbi ose kopjoni dhe ngjisni lidhjen në shfletuesin tuaj web.

Bankrollmob-step5

6. Regjistrimi i përfunduar si duhet, ju nuk mund të hyni duke përdorur emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin.

Bankrollmob-step6

7. Klikoni në linkun e theksuar në të kuqe BANKROLLS.

Bankrollmob-step7

8. Shfaqet to-date listë të të gjitha ofertat falas, kontrolloni nëse ndonjë ofertë është në dispozicion për lojtarë nga vendin tuaj duke klikuar në butonin e gjelbër INFO.

Bankrollmob-step8


9. Pas gjetjes asnjë promovim të lirë depozitë për vendin tuaj, klikoni në linkun e shënuar në të kuqe (në qoftë se ajo nuk është e kaluar dhe aktiv).

Bankrollmob-step9


10. Fshij fotografi "cookies" nga web shfletuesin tuaj dhe shtypni CLICKHERE për të marrë një bonus të lirë.

Bankrollmob-step10


11. Shkarkimit software (kliko butonin e verdhë për të shkarkuar) dhe të regjistruar një llogari të re, ju japin të njëjtin informacion personal si për BankrollMob dhe të njëjtën e-mail. Ju duhet të keni një jetë të fundme të 18 vjet për të marrë kapital të lirë.

Bankrollmob-step11


12. Kliko mbi fotografi instalimit dy herë, 888poker do të fillojë instalimin.

Bankrollmob-step12


13. Zgjidhni "I-pranuar-e-marrëveshje" dhe kliko "Next".

Bankrollmob-step13


14. Zgjidhni dosjen për dosjet dhe kliko "Install".

Bankrollmob-step14


15. Futni emrin, emrin e kaluar, vendi, data e lindjes dhe e-mail e njëjtë si në BankrollMob, i qartë se ju jeni 18 vjeç dhe klikoni "Continue".

Bankrollmob-step15


16. Shkruani emrin e përdoruesit, fjalëkalim dy herë, sex (> mashkull <- mashkull> femër <- femër), zgjidhni një pyetje dhe përgjigje ndihmëtarë (i dobishëm në qoftë se ju humbni fjalëkalimin tuaj, dhe më vonë rifitoj atë) dhe klikoni "Continue".

Bankrollmob-step16


17. Fut kodin e qytetit, adresën, qytetin, numrin e telefonit, dhe klikoni "Continue" .

Bankrollmob-step17


18. Gusht tregon konfirmimin e regjistrimit të saktë, shtypni "PlayNow".

Bankrollmob-step18


19. Merrni mesazhe nga kutia postare.

Bankrollmob-step19


20. Kështu duhet të duken si një e mail nga 888poker. Klikoni në linkun e theksuar dhe të gëzojnë të lirë asnjë bonus depozitave. Fat i mirë lojtar i dashur.

Bankrollmob-step20
Pokermaniac


| Espagnol |

| Albania |

| Belarus |

| Estonia |

| Bulgaria |

| Greece |

| Hrvatia |

| Latvia |

| Finland |

| Norway |

| Malaysia |

| Sweden |

| Portugal |

| India |

| Taiwan |

| Hungary |

| Turkey |

| Ukraine |

| Egypt |

| Kenya |

| Namibië |

| Aotearoa |

| Naijiria |

| Puerto Rico |

| South Africa |

| Singapore |

| Korea |

| Tanzania |

| Zambia |

| Bolivia |

| Colombia |

| Chile |

| Mexico |

| Japonia |

| Kazahstan |

| Morocco |

| Peru |

| Senegal |

| Venezuela |

| Uruguay |

| Paraguay |

| Saudi Arabia |

| Cuba |

| Ecuador |

| Switzerland |

| Austria |

| Italy |

| Nederlands |

| Belgium |

| Czech Republic |

| Slovakia |

| Brasil |

| Germany |

| France |