PokerStrategy - Regjistrimi hap pas hapi


Download Poker Soft

Procesi i regjistrimit për PokerStrategy ndryshon nga koha në kohë, por në mënyrë që të përfitojnë të holla të lirë dhe të luajë pa rrezikun e procesit është mënyra më e lehtë. Strategjia Poker ju krijoni një llogari, verifikoni mail adresën e tyre, zgjedhin udhëtimin tuaj pa pagesë për një nga palët si Titan, PKR Poker, Fituesi, Partinë, gjithë shpejtësinë e plotë, PokerStars apo të tjera të arritshme si, të sigurojë të dhënat tuaja personale në site PokerStrategy dhe Titan, Albaner, fituesi, parti apo tjetër përzgjedhur. Kodi Bonus ofruara nga PokerStrategy hyrë gjatë regjistrimit në faqet ku turnet mbahen ose Titan, Albaner, Winner, Partia, PokerStars ose të tjera në dispozicion në këtë moment. Ju jeni duke pritur për të holla! Shumë e lehtë!

1. Klikoni mbi flamurin e mësipërm, ju do të merren për vendin e poker shkollës. Nëse ju janë transferuar në faqe anglisht, ju mund të ndryshojë gjuha e faqes si në dispozicion. Kliko në butonin e gjelbër e shënuar me të kuqe.

Pokerstrategy-step1

2. Zgjidhni emrin tuaj, një minimum prej 5 karaktere, shkruani adresën tuaj e-mail dhe fjalëkalimin, lexoni kushtet e përdorimit dhe startnow shtyp.

Pokerstrategy-step2

3. Kontrolloni kutinë tuaj postare të vetme dhe të klikoni në lidhjen në email nga PokerStrategy. Nëse ju nuk merrni mesazhe nga PokerStrategy brenda 15 minutash, ju mund të shtypni RE-sendVeryficationemail ose specifikoni një adresë të ndryshme email në "NewEmailAdress".

Pokerstrategy-step3

4. Kliko në "CompleteYourRegistration" ose kopjoni dhe ngjisni lidhjen në shfletuesin tuaj web.

Pokerstrategy-step4

5. Zgjidhni opsionin numër 1, që është, ju klikoni në linkun e shënuar në të kuqe "PlayWith $ 50FreePokerMoney"

Pokerstrategy-step5

6. Shkuarja faqe poker në dispozicion, tani ne duhet të zgjedhin NetBet, Albaner, Titan dhe Winner. Klikoni në linkun e parë, procesi i regjistrimit në të gjitha anët është e ngjashme.

Pokerstrategy-step6

7. Ne kemi zgjedhur NetBet poker.

Pokerstrategy-step7

8. Ju klikoni në linkun në të kuqe për të shkarkuar software NetBet. Tani ju jeni të regjistruar në NetBet, klikoni "CreateAccount 'për të filluar një regjistrimet e reja llogarisë.

Pokerstrategy-step8


9. Plotësoni të dhënat tuaja personale, dhe të jetë i sigurt për të specifikojë një kod VIP Kodi PS40 në kuti. Hyni në llogarinë e re, dhe për të krijuar një pseudonim.

Pokerstrategy-step9


10. Dërgo Emri dhe ju klikoni butonin SAVE.

Pokerstrategy-step10


11. Hapi i fundit, ju japin informacion personal për PokerStrategy. Ju lutem, jepini të njëjtat të dhëna si ju keni futur më parë në NetBet. Ju duhet të keni fundme 18 vjeç për të marrë kryeqytetin e lirë. PokerStrategy rastësisht zgjedh njerëzit që kanë nevojë për të dërguar një hetim dododu për verifikimin e duhur të lojtarëve të identitetit. Ndoshta ju do të keni për të dërguar një imazh të letërnjoftimit tuaj. Paratë NetBet në llogari mund të jetë edhe për dy orë pas përfundimit të regjistrimit. Maximum pritur për 72 orë.

Pokerstrategy-step11
Pokermaniac


| Espagnol |

| Albania |

| Belarus |

| Estonia |

| Bulgaria |

| Greece |

| Hrvatia |

| Latvia |

| Finland |

| Norway |

| Malaysia |

| Sweden |

| Portugal |

| India |

| Taiwan |

| Hungary |

| Turkey |

| Ukraine |

| Egypt |

| Kenya |

| Namibië |

| Aotearoa |

| Naijiria |

| Puerto Rico |

| South Africa |

| Singapore |

| Korea |

| Tanzania |

| Zambia |

| Bolivia |

| Colombia |

| Chile |

| Mexico |

| Japonia |

| Kazahstan |

| Morocco |

| Peru |

| Senegal |

| Venezuela |

| Uruguay |

| Paraguay |

| Saudi Arabia |

| Cuba |

| Ecuador |

| Switzerland |

| Austria |

| Italy |

| Nederlands |

| Belgium |

| Czech Republic |

| Slovakia |

| Brasil |

| Germany |

| France |